A kóros tápláltság kialakulásának rizikótényezői

Amikor a kóros tápláltsági állapotok (pl. malnutríció, szarkopénia) kialakulásának tényezőit keressük, legtöbbször fizikai okok és testi betegségek után kutatunk, pedig bizonyos pszichés állapotok (pl. gyász, magány) vagy szociális körülmények fennállása (pl. ellátásként, élelmiszer beszerzésének nehézsége) is rizikótényezőként szerepelhet.

Az előadás részletesen bemutatja a leggyakoribb rizikótényezőket, a diagnosztizálás eszközeit/módszereit, és kitér a multidiszciplináris és a multidimenzionális kezelési elvekre.

Előadó: Dr. Csikós Ágnes, PTE ÁOK, Alapellátási Intézet, Hospice- Palliatív Tanszék

Tekintse meg az előadást!

A Nutricia teljes rendszert kínál az enterális szondatápláláshoz.
Fedezze fel flocare® portfóliónkat!

A 20 éves tapasztalattal rendelkező Nutricia Otthonápoló szolgálat térítésmentes szolgáltatás keretében nyújt segítséget az otthoni szondatáplálásban részesülő gyermekek és felnőttek részére.

Töltse le a Nutricia Termékválasztó applikációt, hogy mindig elérje a naprakész termékinformációkat!

A webinaron megjelenő termékek speciális, gyógyászati célra szánt élelmiszerek, amelyek termékcímkéjét és árát a Nutricia Terméktárban érheti el, a termék nevére kattintva: InfatriniInfatrini PeptisorbNutriniNutrini MFNutrini EnergyNutrini PeptisorbNutrisonNutrison MFNutrison EnergyNutrison Energy MFNutrison Advanced Peptisorb, NutriniDrink Multi FibreNutrini Energy Multi Fibre.

Promo kód: FG21DIGSPE16HU Lezárás dátuma: 2021.03.08.