Ismerje meg a Nutricia Online Ketogén étrendtervezőt!

A Nutricia által létrehozott applikációval segítjük betegeit, hogy a ketogén-diétát minél hatékonyabban és pontosabban tudják betartani. Az alábbi videósorozat bemutatja a Nutrica Online Ketogén Étrendtervező felületét, fő funkcióit, és azok használatát a gyakorlatban.

A videóból megtudhatja, hogy miért hoztuk létre a Nutricia Online Ketogén Étrendtervezőt, és hogy az miként segíti betege ketogén diétáját.

Az étrendtervező alapja az alapanyaglista.  A videóban bemutatjuk, hogy milyen értékeket tárol a táblázat, és miként segíti a ketogén diétában előnyös termékek kiválasztását. 

Nézzük meg a gyakorlatban, hogyan tud a diétázó új alapanyagot hozzáadni a listához!

Készítsünk el egy kolbászkrémet egy 4:1-es ketogén vacsorához!

Diétaváltás esetén is egyszerűen számolhatunk az étrendtervezővel. A példából láthatjuk, hogy miként módosítható egy 4:1-es recept összetétele 3:1-esre. 

A videó az új recept mentésének lépéseit mutatja be. Fontos funkció, hogy a felhasználók által létrehozott recept csak akkor lesz elérhető mindenki számára, ha a recept tartalmát dietetikus jóváhagyta!

A Receptkereső menüpontban kereshetünk szabadszavasan, de ketogén arány szerint is. A receptadag könnyen módosítható, és akár dokumentumként le is tölthető!

Meglévő recepteket könnyen módosíthatunk az előírt diéta és az ízlésünk szerint. 

Az étrendtervező elsődleges célja a könnyű használhatóság. Ezt segítik az egyes oldalak alján található rövid, gyakorlati útmutatók is.

Nutricia Online Ketogén Étrendtervező elérhetősége:

etrendtervezo.nutricia.hu

Hogyan használhatja a betegem az Étrendtervezőt?

A Nutricia Ketogén Étrendtervező használata csak azok számára lehetséges, akiknek a szakorvosa a ketogén-diétát elrendelte. Az étrendtervező használata előzetes regisztrációhoz kötött, kizárólag a diétát előíró szakorvostól kapott kártyaszám megadásával. A regisztrációs kártyákat a Nutricia adja át a kezelőorvosoknak, akik továbbadhatják a ketogén-diétát tartó családok részére. Fontos, a kártya pótlását is kizárólagosan a kezelőorvoson keresztül tehetik meg a diétázók.

Kérjen regisztrációs kártyát az Önt látogató Nutriciás kollegától, vagy írjon nekünk a lenti űrlapon!

Kérdése van? Segítségre van szüksége?

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal közvetlenül a Nutricia kapcsolattartójukhoz, vagy írjanak központi irodánk munkatársainak!

  • Hidden
    A fenti űrlapon megadott személyes adatokat a Nutricia Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltak szerint kezeljük.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Nutricia Otthonápoló és Tanácsadó Szolgálat:

munkanapokon 9-16 óra között,
ingyenesen hívható

06 80 223 223

E-mail: tanacsadas@nutricia.hu

Danone Kft.

Székhely: 1134 Budapest, Váci út 35.
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 680.
Központi telefonszám: 06 1 452 7770