A Nutricia Termékválasztó orvosok és egészségügyi dolgozók számára készült mobil applikáció, mely segíteni kívánja a felhasználókat a megfelelő tápszer kiválasztásában és teljes körű tájékoztatást kíván adni az adott tápszer tulajdonságairól, összetevőiről, összetételéről, adagolásáról és felírhatóságáról.

Letöltés

AppStore     Google Play

 • Frissülő termékinformáció:

  Az Alkalmazás offline üzemmódban is elérhetővé teszi az egyes termékekre vonatkozó információkat. A változások online üzemmódban, Termékek frissítése gombra kattinva tölthetők le a telefonra. A Frissítés gomb a Menüben érhető el.

 • Kedvenceim funkció:

  A termékek neve mellett megjelenő szívecske ikonra kattintva az adott termék a Kedvencek közé adható, és később bármikor visszavonható. A Kedvencnek jelölt termékek az Alkalmazás nyitólapjáról közvetlenül elérhetők lesznek.

 • Speciális szűrő funkció:

  A tápszereket keresheti terápiás terület, termékjellemző vagy különleges betegigény alapján. A szűrő funkció az Összes termék linkre kattinva, a Szűrés gombon keresztül érhető el.

 • Felírási segédlet:

  Az egyes termékek oldalán elérhető az ajánott napi mennyiségre vonatkozó felírási segédlet, emelt támogatás esetén BNO listával.
  Amennyiben az ajánlott napi mennyiségtől eltérő mennyiséget kíván felírni, látogasson el az Online felírási segédlethez, amely internethozzáférés esetén érhető el. Az Online felírási segédlet a gombra kattintva automatikusan megnyílik.

 

Töltse le a Nutricia Termékválasztó Applikációt, mely számos funkcióval segít Önnek a megfelelő termék kiválasztásában és felírásában!

Letöltés

AppStore     Google Play

Fontos figyelmeztetés!

A felírási segédlet kízárólag a tápszer jogszabályoknak megfelelő támogatással való rendelését szolgálja, és tájékoztatást nyújt a tápszer rendelésére jogosultnak a vényen feltüntetendő adatokról és a rendelhetőség jogcíméről.

 
Egyéb jogi feltételek

A Felhasználó ingyenesen töltheti le az Alkalmazást. Az Alkalmazás letöltésével és használatával az Alkalmazást letöltő egészségügyi szakképesítéssel rendelkező nagykorú, cselekvőképes felhasználó (a továbbiakban: Felhasználó) elfogadja a jogi nyilatkozatban és az adadtkezelési tájékoztatóban foglalt feltételeket.

A Felhasználó bármikor szabadon törölheti Felhasználói profilját, amellyel minden személyes adata és beállítása végérvényesen törlődik. A Profil törlése a Menü > Profilom > Profilom törlése linken keresztül történhet.

 

Elégedett a Nutricia Termékválasztó Applikációval?

Az Ön véleménye fontos számunkra. Kérjük, értékelje az alkalmazást két kattintással.

AppStore     Google Play