# Tápláló eszközök

Flocare® PUR szondák

A Flocare® nazogasztrikus szondák alkalmasak a gyomorba történő, rövid távú (<8 hét) táplálásra.

TOVÁBB

Flocare PUR CH 14-110 szonda gyomortartalom elvezetővel

A Flocare® PUR portfóliónk legújabb tagja külön csatlakozóval lehetőséget nyújt – a gyomorba történő táplálás mellett – a gyomortartalom leszívására is.

TOVÁBB

Flocare® Bengmark nazointesztinális szondák

Teljes nazo-intesztinális, sugárelnyelő poliuretán tubus centiméterenkénti jelöléssel (hossza 145 cm). Közvetlen a duodenumba vagy a jejunumba történő transznazális tápláláshoz.

TOVÁBB

Flocare® Gastrotubus

Gasztrotubus, amelyet közvetlenül a gyomorba vezetnek be a hasfalon keresztül. Könnyen behelyezhető és cserélhető a szilikon ballon vízzel történő feltöltésével és leeresztésével.

TOVÁBB

Flocare® PEG készlet

Készlet gasztrosztóma tubus húzásos technikával történő behelyezéséhez. A PEG olyan betegeknek ajánlott, akik hosszú távon igénylik a szondatáplálást.

TOVÁBB

Flocare Peg/J szonda

A Flocare® PEG/J szonda egy poliuretán tubus, melyet endoszkóposan helyeznek be a jejunumba egy PEG CH 18 tubuson keresztül. A szonda végén lévő bengmark spirál rögzíti a tubust. A PEG/J kifejezetten alkalmas a jejunumba történő hosszabb távú (

TOVÁBB

Nutricia Flocare® BUTTON SET

A Flocare® Button egy olyan táplálóeszköz, amellyel pl. PEG vagy gasztrotubus úgy helyettesíthető, hogy kis méretének köszönhetően nem feltűnő, így a ruházat alatt alig látható. Az eszköz egyszerűen a gyógyult sztóma nyílásba helyezhető.

TOVÁBB