Gyermekkori táplálásterápia

Tájékoztató a COVID-19 (koronavírus) helyzethez kapcsolódó orvoslátogatási és ellátási kérdésekkel kapcsolatban

Vállalatunk  2020. március 12-tól fogva határozatlan időre felfüggeszti az egészségügyi intézmények személyes látogatását.

Az OGYÉI március 11-i hivatalos ajánlását* vállalatunk követi és alkalmazza, ezért is a személyes látogatások helyett a kapcsolattartásra a telefonos és egyéb elektronikus csatornákat fogjuk használni. Annak érdekében, hogy a meghirdetett veszélyhelyzet időtartama alatt a munkavégzés a lehető legzökkenőmentesebb maradjon, orvoslátogatóink rendelkezésre állnak bármilyen szakmai kérdés és / vagy segítségkérés esetén.

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy termékeink továbbra is elérhetőek és mindent megteszünk a folyamatos ellátás érdekében, támogatva az egészségügyi szakembereket és a fogyasztókat a megfelelő táplálásterápia / tápszer használatában.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján termék ellátási problémával nem számolunk. Mivel azonban a hazánkban, az általunk forgalmazott termékek különböző európai országból kerülnek behozatalra, előfordulhatnak olyan – rajtunk kívülálló – esetek (pl. karanténok, határzárak), amelyek átmeneti ellátási problémákat eredményezhetnek egyes termékcsoportok esetében.

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal közvetlenül a Nutricia kapcsolattartójukhoz.

Bízunk abban, hogy az Önökkel fennálló konstruktív és hatékony együttműködésünk eredményeként fogyasztóink folyamatos ellátása a jövőben is biztosított lesz. Együttműködésüket és partnerségüket előre is köszönjük!

Gyermekkorban előfordulhatnak olyan állapotok, amikor az egyenletes növekedés lelassul. Ennek oka lehet tartós vagy akut betegség, melyben jelentős a súlycsökkenés, a nem megfelelő tápanyagbevitel miatt.

Krónikus vagy akut megbetegedések esetén, a gyermekek energiaigénye megnő. Ezt normál táplálkozással nem egyszerű biztosítani, gyakran magasabb energiabevitelre van szükség.

A megfelelő kalorizálás erősíti az izmokat, ezáltal javítja a különböző kezelések és terápiás fejlesztések hatékonyságát, és elősegítheti a hosszútávú felépülést.

Kapcsolódó anyagok:

A NutriniDrink Multi Fibre az egyetlen kifejezetten a gyermekek igényeire szabott speciális élelmiszer, mely napi 2 palack elfogyasztásával biztosítja a beteg gyermekek számára szükséges megemelkedett energiát.

Az eddig elfogyasztott és a gyermek által leginkább preferált NutriniDrink Multi Fibre mellé írjon fel ízesítés nélküli NutriniDrink Multi Fibre-t!

 • Ételekhez és italokhoz is hozzáadható – könnyen részesévé válhat a gyermekek által preferált mindennapi étkezéseknek
 • Magas energia kis volumenben – 153 kcal / 100 ml
 • Semleges ízének köszönhetően könnyen a gyermek ízléséhez alakítható

További letölthető anyagok:

A NutriniDrink Multi Fibre kifejezetten a gyermekek igényeire lett adaptálva

 • magas energiatartalmú (150 kcal / 100 ml),
 • a hatféle rostból álló speciális keverék támogatja a bélrendszer működését,
 • ötféle ízben kapható a jobb beteg compliance-ért”

Kapcsolódó termék:

Termékeink továbbra is elérhetőek és mindent megteszünk a folyamatos ellátás érdekében, támogatva az egészségügyi szakembereket és a fogyasztókat a megfelelő táplálásterápia / tápszer használatában.

NutriniDrink Multi Fibre

 • magas energiatartalom
 • teljes értékű tápanyagtartalom 
 • betegség kapcsán kialakult alultápláltság esetén
 • 1 éves kor felett

Termékválasztó applikáció

Töltse le a Nutricia Termékválasztó applikációt, hogy mindig naprakész termékinformációval rendelkezzen , akár offline üzemmódban is!

Letöltés itt:

   

Hasznos linkek:

Értesüljön hírlevélben!

Iratkozzon fel a Nutricia Szakmai hírlevelére, hogy közvetelenül értesülhessen aktuális híreinkről!

Online felírási segédlet

Használja a felírási segédletet a pontos havi mennyiség kiszámolásához és szakorvosi javaslat nyomtatásához.

Nutricia tanácsadó szolgálat

Az alábbi linken elérheti a Nutricia tanácsadó szolgálatot, ahol választ kaphat táplálásterápiával kapcsolatos kérdéseire. 

Kérdése van? Segítségre van szüksége?

Annak érdekében, hogy a meghirdetett veszélyhelyzet időtartama alatt a munkavégzés a lehető legzökkenőmentesebb maradjon, orvoslátogatóink rendelkezésre állnak bármilyen szakmai kérdés vagy segítségkérés esetén.

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal közvetlenül a Nutricia kapcsolattartójukhoz, vagy írjanak központi irodánk munkatársainak!

 • Hidden
  A fenti űrlapon megadott személyes adatokat a Nutricia Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltak szerint kezeljük.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Nutricia Otthonápoló és Tanácsadó Szolgálat:

munkanapokon 9-16 óra között,
ingyenesen hívható

06 80 223 223

E-mail: tanacsadas@nutricia.hu

Danone Kft.

Székhely: 1134 Budapest, Váci út 35.
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 680.
Központi telefonszám: 06 1 452 7770