Csecsemőkori táplálásterápia

Tájékoztató a COVID-19 (koronavírus) helyzethez kapcsolódó orvoslátogatási és ellátási kérdésekkel kapcsolatban

Vállalatunk  2020. március 12-tól fogva határozatlan időre felfüggeszti az egészségügyi intézmények személyes látogatását.

Az OGYÉI március 11-i hivatalos ajánlását* vállalatunk követi és alkalmazza, ezért is a személyes látogatások helyett a kapcsolattartásra a telefonos és egyéb elektronikus csatornákat fogjuk használni. Annak érdekében, hogy a meghirdetett veszélyhelyzet időtartama alatt a munkavégzés a lehető legzökkenőmentesebb maradjon, orvoslátogatóink rendelkezésre állnak bármilyen szakmai kérdés és / vagy segítségkérés esetén.

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy termékeink továbbra is elérhetőek és mindent megteszünk a folyamatos ellátás érdekében, támogatva az egészségügyi szakembereket és a fogyasztókat a megfelelő táplálásterápia / tápszer használatában.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján termék ellátási problémával nem számolunk. Mivel azonban a hazánkban, az általunk forgalmazott termékek különböző európai országból kerülnek behozatalra, előfordulhatnak olyan – rajtunk kívülálló – esetek (pl. karanténok, határzárak), amelyek átmeneti ellátási problémákat eredményezhetnek egyes termékcsoportok esetében.

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal közvetlenül a Nutricia kapcsolattartójukhoz.

Bízunk abban, hogy az Önökkel fennálló konstruktív és hatékony együttműködésünk eredményeként fogyasztóink folyamatos ellátása a jövőben is biztosított lesz. Együttműködésüket és partnerségüket előre is köszönjük!

Csecsemőkorban is előfordulhatnak olyan állapotok, amikor az egyenletes növekedés lelassul. Ez gyakoribb, mint gondolnánk, viszont ijedtségre semmi ok, hiszen a lelassult fejlődésen az orvos által elrendelt táplálásterápia segíthet. 

Növekedésbeni – vagy betegséghez társult fejlődésbeni elmaradás esetén nem elég hagyományos csecsemőtápszerrel táplálni!

 

Tájékoztató honlap

Kérjük javasolja a szülőknek a babafejlődés.hu  weboldalt, ahol tájékozódhatnak a megtorpant növekedésű csecsemők táplálásáról!

Letölthető anyagok:

Velencei Konszenzus

A konszenzust hazai és nemzetközi szinten is elismert szaktekintélyek dolgozták ki, akik olyan területen gyógyítanak, ahol az adekvát energia és tápanyagbevitel kulcsfontosságú az alapbetegség kezelése szempontjából.

A velencei konszenzus javaslata, hogy beteg csecsemőnél minden orvos-beteg találkozás esetén történjen meg a kóros tápláltsági állapot kockázatának felmérése, és szükség esetén kezdődjék meg a személyre szabott, adekvát táplálásterápia, melyet mindaddig kell folytatni, amíg a csecsemő el nem éri a megfelelő tápláltsági állapotot, illetve a kóros tápláltsági állapot rizikója fennáll.

A csecsemők táplálásterápiájában kiemelt szerepet kapnak az emelt energia-és fehérjetartalmú tápszerek, melyek elősegítik a megfelelő tápanyag bevitelt csökkent volumentolerancia, vagy fokozott fehérje-, energiaszükséglet esetén.

Megtorpant növekedés esetén az Infatrini az elsődleges választás!

 • kis volumenben biztosítja a megfelelő energiabevitelt (100 kcal / 100 ml),
 • jótékonyan hat az immunrendszerre és a bélrendszer működésére,
 • bizonyítottan támogatja a csecsemőkori behozó növekedést.

Kérjük, nézze végig az alábbi interaktív pdf-et, ahol arról olvashat, hogyan támogatja bizonyítottan az Infatrini a behozó növekedést csecsemőkorban.

Kapcsolódó termékek:

Termékeink továbbra is elérhetőek és mindent megteszünk a folyamatos ellátás érdekében, támogatva az egészségügyi szakembereket és a fogyasztókat a megfelelő táplálásterápia / tápszer használatában.

Infatrini

 • betegség kapcsán kialakult alultápláltság esetén
 • csecsemőkori lelassult fejlődés esetén

Infatrini Peptisorb

 • betegség kapcsán kialakult alultápláltság esetén
 • csecsemőkori lelassult fejlődés esetén
 • emésztési- és felszívódási zavarokban

Termékválasztó applikáció

Töltse le a Nutricia Termékválasztó applikációt, hogy mindig naprakész termékinformációval rendelkezzen , akár offline üzemmódban is!

Letöltés itt:

   

Hasznos linkek:

Értesüljön hírlevélben!

Iratkozzon fel a Nutricia Szakmai hírlevelére, hogy közvetelenül értesülhessen aktuális híreinkről!

Online felírási segédlet

Használja a felírási segédletet a pontos havi mennyiség kiszámolásához és szakorvosi javaslat nyomtatásához.

Nutricia tanácsadó szolgálat

Az alábbi linken elérheti a Nutricia tanácsadó szolgálatot, ahol választ kaphat táplálásterápiával kapcsolatos kérdéseire. 

Kérdése van? Segítségre van szüksége?

Annak érdekében, hogy a meghirdetett veszélyhelyzet időtartama alatt a munkavégzés a lehető legzökkenőmentesebb maradjon, orvoslátogatóink rendelkezésre állnak bármilyen szakmai kérdés vagy segítségkérés esetén.

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal közvetlenül a Nutricia kapcsolattartójukhoz, vagy írjanak központi irodánk munkatársainak!

 • Hidden
  A fenti űrlapon megadott személyes adatokat a Nutricia Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltak szerint kezeljük.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Nutricia Otthonápoló és Tanácsadó Szolgálat:

munkanapokon 9-16 óra között,
ingyenesen hívható

06 80 223 223

E-mail: tanacsadas@nutricia.hu

Danone Kft.

Székhely: 1134 Budapest, Váci út 35.
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 680.
Központi telefonszám: 06 1 452 7770

Az INFATRINI termékcímke szövege (Letölthető dokumentumként) és ára az alábbi linken érhető el: Infatrini termékoldal
A INFATRINI PEPTISORB termékcímke szövege (Letölthető dokumentumként) és ára az alábbi linken érhető el: Infatrini Peptisorb termékoldal