Csecsemőkori táplálásterápia

Tájékoztató a COVID-19 (koronavírus) helyzethez kapcsolódó orvoslátogatási és ellátási kérdésekkel kapcsolatban

Vállalatunk  2020. március 12-tól fogva határozatlan időre felfüggeszti az egészségügyi intézmények személyes látogatását.

Az OGYÉI március 11-i hivatalos ajánlását* vállalatunk követi és alkalmazza, ezért is a személyes látogatások helyett a kapcsolattartásra a telefonos és egyéb elektronikus csatornákat fogjuk használni. Annak érdekében, hogy a meghirdetett veszélyhelyzet időtartama alatt a munkavégzés a lehető legzökkenőmentesebb maradjon, orvoslátogatóink rendelkezésre állnak bármilyen szakmai kérdés és / vagy segítségkérés esetén.

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy termékeink továbbra is elérhetőek és mindent megteszünk a folyamatos ellátás érdekében, támogatva az egészségügyi szakembereket és a fogyasztókat a megfelelő táplálásterápia / tápszer használatában.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján termék ellátási problémával nem számolunk. Mivel azonban a hazánkban, az általunk forgalmazott termékek különböző európai országból kerülnek behozatalra, előfordulhatnak olyan – rajtunk kívülálló – esetek (pl. karanténok, határzárak), amelyek átmeneti ellátási problémákat eredményezhetnek egyes termékcsoportok esetében.

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal közvetlenül a Numil kapcsolattartójukhoz.

Bízunk abban, hogy az Önökkel fennálló konstruktív és hatékony együttműködésünk eredményeként fogyasztóink folyamatos ellátása a jövőben is biztosított lesz. Együttműködésüket és partnerségüket előre is köszönjük!

Csecsemőkorban is előfordulhatnak olyan állapotok, amikor az egyenletes növekedés lelassul. Ez gyakoribb, mint gondolnánk, viszont ijedtségre semmi ok, hiszen a lelassult fejlődésen az orvos által elrendelt táplálásterápia segíthet. 

Növekedésbeni – vagy betegséghez társult fejlődésbeni elmaradás esetén nem elég hagyományos csecsemőtápszerrel táplálni!

 

Tájékoztató honlap

Kérjük javasolja a szülőknek a babafejlődés.hu  weboldalt, ahol tájékozódhatnak a megtorpant növekedésű csecsemők táplálásáról!

Csecsemőkorban is előfordulhatnak olyan állapotok, amikor az egyenletes növekedés lelassul. Ez gyakoribb, mint gondolnánk, viszont ijedtségre semmi ok, hiszen a lelassult fejlődésen az orvos által elrendelt táplálásterápia segíthet. 
Növekedésbeni – vagy betegséghez társult fejlődésbeni elmaradás esetén nem elég hagyományos csecsemőtápszerrel táplálni!


  Tájékoztató honlap 

  Kérjük javasolja a szülőknek a babafejlődés.hu weboldalt,
  ahol tájékozódhatnak a megtorpant növekedésű csecsemők táplálásáról!

  Letölthető anyagok:

  Megtorpant növekedés esetén az Infatrini az elsődleges választás!

  • kis volumenben biztosítja a megfelelő energiabevitelt (100 kcal / 100 ml),
  • jótékonyan hat az immunrendszerre és a bélrendszer működésére,
  • bizonyítottan támogatja a csecsemőkori behozó növekedést.

  Kérjük, nézze végig az alábbi interaktív pdf-et, ahol arról olvashat, hogyan támogatja bizonyítottan az Infatrini a behozó növekedést csecsemőkorban.

  Kapcsolódó termékek:

  Termékeink továbbra is elérhetőek és mindent megteszünk a folyamatos ellátás érdekében, támogatva az egészségügyi szakembereket és a fogyasztókat a megfelelő táplálásterápia / tápszer használatában.

  Infatrini

  • betegség kapcsán kialakult alultápláltság esetén
  • csecsemőkori lelassult fejlődés esetén

  Infatrini Peptisorb

  • betegség kapcsán kialakult alultápláltság esetén
  • csecsemőkori lelassult fejlődés esetén
  • emésztési- és felszívódási zavarokban

  Termékválasztó applikáció

  Töltse le a Nutricia Termékválasztó applikációt, hogy mindig naprakész termékinformációval rendelkezzen , akár offline üzemmódban is!

  Letöltés itt:

     

  Hasznos linkek:

  Értesüljön hírlevélben!

  Iratkozzon fel a Nutricia Szakmai hírlevelére, hogy közvetelenül értesülhessen aktuális híreinkről!

  Online felírási segédlet

  Használja a felírási segédletet a pontos havi mennyiség kiszámolásához és szakorvosi javaslat nyomtatásához.

  Nutricia tanácsadó szolgálat

  Az alábbi linken elérheti a Nutricia tanácsadó szolgálatot, ahol választ kaphat táplálásterápiával kapcsolatos kérdéseire. 

  Kérdése van? Segítségre van szüksége?

  Annak érdekében, hogy a meghirdetett veszélyhelyzet időtartama alatt a munkavégzés a lehető legzökkenőmentesebb maradjon, orvoslátogatóink rendelkezésre állnak bármilyen szakmai kérdés vagy segítségkérés esetén.

  További kérdéseikkel forduljanak bizalommal közvetlenül a Numil kapcsolattartójukhoz, vagy írjanak központi irodánk munkatársainak!

   A fenti űrlapon megadott személyes adatokat a Nutricia Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltak szerint kezeljük.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  Otthonápoló és Tanácsadó szolgáltunk:

  NUTRICIA Tanácsadó Szolgálat:
  (munkanapokon 9-16 óra között, ingyenesen hívható)

  06 80 223 223

  E-mail: tanacsadas@nutricia.hu

  Numil Kft.

  Székhely:: 1134 Budapest, Váci út 35.
  Postacím:: 1399 Budapest, Pf. 680.
  Központi telefonszám:: 06 1 452 7770