Áldott ünnepeket és egészségben, sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!

 

Karácsony közeledtével köszönjük áldozatos munkáját és elhivatottságát a táplálásterápia, valamint a táplálásterápiára szoruló betegek iránt!

A Nutricia a jövőben is segíti az Ön gyógyító munkáját az innovatív termékein, valamint a betegellátást segítő szolgáltatásain keresztül! 

Nézzen körül karácsonyi oldalunkon,
ahol örömmel osztjuk meg 2023-ban elért szakmai eredményeinket

Szakmai rendezvények

2023-ban is folytatódtak tudományos együttműködéseink a hazai szakmai szervezetekkel. Nagy öröm számunkra, hogy idén is részesei lehettünk számos szakmai rendezvénynek országszerte.

Tudományos publikációk

Számos orvosi folyóiratban olvashattak tudományos cikkeket a táplálásterápia különböző területeiről, többek között az onkológiai, gasztroenterológiai és neurológiai, továbbá a háziorvosi praxisban ellátott betegek táplálásterápiájáról.

Szakdolgozói kreditpontos képzés

Köszönjük a nagyfokú érdeklődést a „Táplálásterápia a mindennapi gyakorlatban”  című kreditpontos képzés iránt, amelyen közel 600 szakdolgozó vett részt!

Innovációink 2023-ban

Nutridrink PlantBased

2023-ban bevezetett termékünk az első növényi alapú speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer, amely megfelel a betegek megváltozott életformájának és táplálkozási szükségleteinek.

Forticare Advanced

Daganatos megbetegedés, krónikus katabolikus szindróma vagy cachexia miatt fennálló, malnutríciós vagy malnutrícióra veszélyeztetett betegek számára.

Milumil Cesar-Biotik 1

Újszülött kortól adható, prebiotikus rostokat, probiotikumot, immuntápanyagokat és Omega 3 zsírsavat tartalmazó tejalapú, anyatej-helyettesítő tápszer, amely a császármetszéssel született kisbabák táplálására is alkalmas.

Hiteles szakmai információk

Köszönjük a kiemelkedő érdeklődést Nutriciamedical.hu orvosi honlapunkon és szakmai hírleveleinkben elérhető hiteles szakmai információk iránt, adott szakterületeket érintő táplálásterápia szakmai kérdéseiről és a Nutricia által kínált megoldásokról!

Nutricia Diétás tanácsadás

Egész évben folyamatosan érkeztek kérdések a Nutricia Diétás tanácsadás vonalára és email fiókjára. Közel 3000 egyedi esetben tudtunk segíteni és rendelkezésre állni betegek, hozzátartozók, orvosok és szakdolgozók számára. Köszönjük a bizalmat!

Biztonságos szondatáplálás otthon is!

2023-ban is, több, mint 1000 családnak segíthettek a Nutricia Otthonápoló Szolgálat szakképzett nővérei, akik folyamatosan biztosítják az otthoni  szondatáplált betegek biztonságos és térítésmentes támogatását az ország egész területén.

Megújult honlapunk!

2023-ban az alábbi megújult honlapjainkkal segítettük a szakmai- és betegtájékoztatást:

Nutricia Termékválasztó applikáció

Továbbra is mindig naprakész termékinformációt talál iható és szondatermékeinkról a Google Play és az Apple Store felületén letölthető mobil Applikációnkban, mely napi szinten mintegy 3500 felhasználónak segíti a munkáját.

Malnutríció rizikó szűrés egyszerűen!

A malnutríció időben történő felismerését idén is támogattuk online felületeinken: a Nutricia Online MUST kalkulátor és az applikációban is elérhető MUST funkción keresztül.

 A Nutricia a jövőben is segíti a gyógyító munkát
az innovatív iható és szondatermékein, valamint a betegellátást segítő szolgáltatásain keresztül,
amelyek bővítésére és fejlesztésére továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk.

Promóciós kód: ADU23ALLSPE130ONLHU Lezárás dátuma: 2023.12.11.