Tiszaparti Gyermekgyógyászati Esték

2020. október 6.

Az alábbiakban megtekinthet a 2020. október 6-án online módon megrendezett
Tiszaparti Gyermekgyógyászati Esték rendezvénysorozat
Nutricia által támogatott szakmai programját:

Az immunrendszer támogatása csecsemőkorban

Dr. Lásztity Natália
Gyermekgasztroenterológus szakorvos, Budapest

Reflux és annak kezelése

Dr. Vass Noémi
Gyermekgasztroenterológus főorvos, Szeged

Gyerekek a XXI. században. Érzelmek és változások

Tari Annamária
Pszichoterapeuta, onkopszichológus, pszichoanalitikus kandidátus, Budapest

A Milumil HA Start Prosyneo:

 • Egyedi struktúrájú, részlegesen hidrolizált tejsavófehérjéket,
 • scGOS/lcFOS oligoszacharidok 9:1 arányú keverékét,
 • Bifidobacterium breve M-16V törzset tartalmazza, amelyet együttesen szimbiotikumnak nevezünk.

Klinikai vizsgálatokkal kimutatták, hogy ez a konkrét szimbiotikum bifidogén hatással bír a bélflórára, és képes csökkenteni az allergiás tüneteket IgE-közvetített csecsemőkori atópiás dermatitiszben. (1-4).

További videók és letölthető anyagok!

Termékeink továbbra is elérhetőek és mindent megteszünk a folyamatos ellátás érdekében, támogatva az egészségügyi szakembereket és a fogyasztókat a megfelelő tápszer használatában.

 

Milumil HA Start Prosyneo 400 g

Hipoallergén, tejalapú, anyatej-helyettesítő tápszer

Újszülött kortól 1 éves korig TB támogatással írható

 • Hidrolizált fehérjével
 • SZIMBIOTIKUS TÁPSZER
 • scGOS/lcFOS és Bifidobacterium breve
További termékinformáció

Milumil HA Start Prosyneo 400g

közfinanszírozás alapjául elfogadott ár*: 2398 Ft, támogatás mértéke (25%): 600 Ft, térítési díj: 1798 Ft.

Tájékoztató kizárólag egészségügyi szakemberek részére. A Danone Kft. kizárja a felelősségét az egészségügyi szakembereknek szóló szakmai tájékoztató anyag illetéktelen személyek általi felhasználásáért. Jelen kiadvány elválaszthatatlan részét képezi a kiadványban ismertetett termék címkeszövege.

Fontos figyelmeztetés! Az anyatej a legjobb a csecsemő számára, 6 hónapos korig a kizárólagos szoptatás a legideálisabb táplálási mód. Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, az anyatej-helyettesítő tápszert gyermekorvos utasítása szerint és ellenőrzése mellett ajánlott alkalmazni. A termék a nem szoptatott csecsemők számára azok születésétől kezdve megfelelő és 6 hónapos korig kizárólagos táplálékként adható. A termék alkalmazása előtt annak megfelelő elkészítésére, tárolására és megsemmisítésre vonatkozó információk érdekében olvassa el a termék címkéjét. Ne térjen el a címke szerinti használati utasítástól, mert az zavart okozhat a kisbaba fejlődésében. Fontos figyelmeztetés! Az anyatej a legjobb a csecsemő számára, 6 hónapos korig a kizárólagos szoptatás a legideálisabb táplálási mód. Az anyatej-kiegészítő tápszer vegyes táplálékkal kiegészítve adható, nem alkalmas 6 hónapos kor előtt az anyatej helyettesítésére. A hozzátáplálást csak orvosi vagy táplálkozástudományi szakemberek tanácsára ajánlott megkezdeni, a csecsemő egyedi növekedési és fejlődési igényeit figyelembe véve. A termék alkalmazása előtt annak megfelelő elkészítésére, tárolására és megsemmisítésre vonatkozó információk érdekében olvassa el az adott termék címkéjét.

Tovább a termékcímkéhez

*Forrás: www.neak.gov.hu,
Publikus gyógyszertörzs (PUPHA),
érvényesség kezdete: 2020. 10. 01.

Milumil Komfort 1 600g

Speciális – gyógyászati célra szánt – élelmiszer

Újszülött kortól 3 éves korig TB támogatással írható

 • HASFÁJÁS és SZÉKREKEDÉS diétás ellátására
 • Hidrolizált fehérjével
 • Béta-palmitáttal

További termékinformáció

Milumil Komfort 1 600g

közfinanszírozás alapjául elfogadott ár*: 2726 Ft, támogatás mértéke (25%): 682 Ft, térítési díj: 2044 Ft.

Tájékoztató kizárólag egészségügyi szakemberek részére. A Danone Kft. kizárja a felelősségét az egészségügyi szakembereknek szóló szakmai tájékoztató anyag illetéktelen személyek általi felhasználásáért. Jelen kiadvány elválaszthatatlan részét képezi a kiadványban ismertetett termék címkeszövege.

Fontos figyelmeztetés!
A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej, és a szoptatás a legegészségesebb táplálási mód. A speciális – gyógyászati célra szánt – élelmiszert kizárólag a gyermekorvos javaslatára, orvosi ellenőrzés mellett, a címke szerinti használati utasítás szerint alkalmazhatóak. Alkalmazás előtt olvassa el a termék címkéjén feltüntetett adhatósági és elkészítési útmutatót! Ne térjen el a használati utasítástól, mert az zavart okozhat a kisbaba fejlődésében. A jelen kiadványban ismertetett speciális –gyógyászati célra szánt – élelmiszer csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazhatóak, gyermekek elől elzárva tartandó!

Tovább a termékcímkéhez

*Forrás: www.neak.gov.hu,
Publikus gyógyszertörzs (PUPHA),
érvényesség kezdete: 2020. 10. 01.

(1) Cuello-Garcia, C.A., et al., World Allergy Organization-McMaster University Guidelines for Allergic Disease Prevention (GLAD-P): Prebiotics. World Allergy Organ J, 2016. 9: p. 10. 
(2) Fiocchi, A., et al., World Allergy Organization-McMaster University Guidelines for Allergic Disease Prevention (GLAD-P): Probiotics. World Allergy Organ J, 2015. 8(1): p. 4.
(3) van der Aa, L.B., et al., Effect of a new synbiotic mixture on atopic dermatitis in infants: a randomizedcontrolled trial. Clin Exp Allergy, 2010. 40(5): p. 795-804.
(4) Parracho H1, McCartney AL, Gibson GR: Probiotics and prebiotics in infant nutrition. Proc Nutr Soc. 2007 Aug;66(3):405-11.

Promóciós kód: PEADMILHA20HCPPEAD54HU 
Lezárás dátuma: 2020.10.20.

Hasznos linkek az orvosi munka segítésére:

Értesüljön hírlevélben!

Iratkozzon fel a Nutricia Szakmai hírlevelére, hogy közvetelenül értesülhessen aktuális híreinkről!

Nutricia tanácsadó szolgálat

Az alábbi linken elérheti a Nutricia tanácsadó szolgálatot, ahol választ kaphat táplálásterápiával kapcsolatos kérdéseire. 

Kérdése van? Segítségre van szüksége?

Annak érdekében, hogy a meghirdetett veszélyhelyzet időtartama alatt a munkavégzés a lehető legzökkenőmentesebb maradjon, orvoslátogatóink rendelkezésre állnak bármilyen szakmai kérdés vagy segítségkérés esetén.

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal közvetlenül a Nutricia kapcsolattartójukhoz, vagy írjanak központi irodánk munkatársainak!

 • Hidden
  A fenti űrlapon megadott személyes adatokat a Nutricia Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltak szerint kezeljük.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Nutricia Otthonápoló és Tanácsadó Szolgálat:

munkanapokon 9-16 óra között,
ingyenesen hívható

06 80 223 223

E-mail: tanacsadas@nutricia.hu

Danone Kft.

Székhely: 1134 Budapest, Váci út 35.
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 680.
Központi telefonszám: 06 1 452 7770