Tájékoztató oldal a veleszületett anyagcserebetegeket gondozók részére

Tájékoztató a COVID-19 (koronavírus) helyzethez kapcsolódó orvoslátogatási és ellátási kérdésekkel kapcsolatban

Vállalatunk  2020. március 12-tól fogva határozatlan időre felfüggeszti az egészségügyi intézmények személyes látogatását.

Az OGYÉI március 11-i hivatalos ajánlását* vállalatunk követi és alkalmazza, ezért is a személyes látogatások helyett a kapcsolattartásra a telefonos és egyéb elektronikus csatornákat fogjuk használni. Annak érdekében, hogy a meghirdetett veszélyhelyzet időtartama alatt a munkavégzés a lehető legzökkenőmentesebb maradjon, orvoslátogatóink rendelkezésre állnak bármilyen szakmai kérdés és / vagy segítségkérés esetén.

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy termékeink továbbra is elérhetőek és mindent megteszünk a folyamatos ellátás érdekében, támogatva az egészségügyi szakembereket és a fogyasztókat a megfelelő táplálásterápia / tápszer használatában.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján termék ellátási problémával nem számolunk. Mivel azonban a hazánkban, az általunk forgalmazott termékek különböző európai országból kerülnek behozatalra, előfordulhatnak olyan – rajtunk kívülálló – esetek (pl. karanténok, határzárak), amelyek átmeneti ellátási problémákat eredményezhetnek egyes termékcsoportok esetében.

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal közvetlenül a Numil kapcsolattartójukhoz.

Bízunk abban, hogy az Önökkel fennálló konstruktív és hatékony együttműködésünk eredményeként fogyasztóink folyamatos ellátása a jövőben is biztosított lesz. Együttműködésüket és partnerségüket előre is köszönjük!

 A Nutriciánál mindent megteszünk annak érdekében, hogy a betegek, ebben a speciális helyzetben is a megfelelő táplálásterápiában részesüljenek.

Az anyagcsere-betegséggel élők nem kifejezetten a magas kockázatú csoportban tartoznak a koronavírus járvány szempontjából, számukra kiemelten fontos odafigyelni a fehérjeszegény diéta tartására és a megfelelő tápszer elfogyasztására ebben a különleges helyzetben is. A Nutricia széles portfoliója segítséget nyújt a diétázó számára legkényelmesebb fehérjepótló tápszer megválasztásásban, ezáltal a compliance megfelelő lesz. 

A Nutricia által forgalmazott Loprofin fehérjeszegény élelmiszerek pedig támogatják a változatos és finom ételek elkészítését. 

Kérjük javasolja a csodabogar.hu oldalt, ahol a mindennnapokban jól használható infomációkat, videókat talál a fehérjeszegény diétáról

Letölthető anyagok:

A fehérjeszegény diéta, a speciális tápszer használata, valamint a rendszeres vérvétel a PKU kezelésének alappillérei. Ehhez nyújtunk segítséget a Nutricia által készített oktató videókkal, letölthető kiadványokkal.

PKU Lophlex Juicy

Fenilketonúria

Anamix termékcsalád

PKU Vérvétel

PKU guideline

Tekintse meg videónkat!

Kapcsolódó termékek:

PKU Lophlex por

  • fenilketonúria (PKU) esetén
  • 8 év feletti gyermekeknek és felnőtteknek

PKU Lophlex LQ juicy

  • fenilketonúria (PKU) esetén
  • 4 éves kor feletti gyermekek, felnőttek, valamint várandósok számára.

PKU Anamix Junior

  • fenilketonúria (PKU) esetén
  • 1 és 10 év közötti gyermekeknek

Hasznos linkek:

Értesüljön hírlevélben!

Iratkozzon fel a Nutricia Szakmai hírlevelére, hogy közvetelenül értesülhessen aktuális híreinkről!

Online felírási segédlet

Használja a felírási segédletet a pontos havi mennyiség kiszámolásához és szakorvosi javaslat nyomtatásához.

Nutricia tanácsadó szolgálat

Az alábbi linken elérheti a Nutricia tanácsadó szolgálatot, ahol választ kaphat táplálásterápiával kapcsolatos kérdéseire. 

Kérdése van? Segítségre van szüksége?

Annak érdekében, hogy a meghirdetett veszélyhelyzet időtartama alatt a munkavégzés a lehető legzökkenőmentesebb maradjon, orvoslátogatóink rendelkezésre állnak bármilyen szakmai kérdés vagy segítségkérés esetén.

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal közvetlenül a Numil kapcsolattartójukhoz, vagy írjanak központi irodánk munkatársainak!

    A fenti űrlapon megadott személyes adatokat a Nutricia Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltak szerint kezeljük.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Otthonápoló és Tanácsadó szolgáltunk:

NUTRICIA Tanácsadó Szolgálat:
(munkanapokon 9-16 óra között, ingyenesen hívható)

06 80 223 223

E-mail: tanacsadas@nutricia.hu

Numil Kft.

Székhely:: 1134 Budapest, Váci út 35.
Postacím:: 1399 Budapest, Pf. 680.
Központi telefonszám:: 06 1 452 7770