Hozzávalók

  • 2 g édesítőszer
  • 8 g kókuszliszt
  • 1 g sütőpor
  • 3 g kókuszpor
  • 10 g speciális tápszer
  • 18 g tojás
  • 16 g extra szűr olívaolaj
  • 20 g tejszín (30 %-os)

Elkészítés

Mérjük ki az összes hozzávalót. A száraz alapanyagokat keverjük össze. A tojást és a tejszínt habverő segítségével keverjük ki.
Öntsük össze a száraz és a folyékony keverékeket, de ügyeljünk arra, hogy ezt már ne keverjük sokáig.
Válasszuk ketté a masszát és tegyük fém sütőformába.
(Használhatunk alkalomhoz illő sütőformákat is, pl.: csillag, szív, stb. alakút, és sütőpapírt is rakhatunk az aljára.)
Süssük 160°C-on 15 percig, ne engedjük megbarnulni.
Miután kivettük a sütőből, hagyjuk hűlni legalább 30 percig.