TISZTELT PARTNEREINK!

Szeretnénk tákékoztatni Önöket arról, hogy vállalatunk 2020. márciusától kezdődően a 200 ml-es felnőtt iható tápszer termékeit műanyag szívószál nélkül forgalmazza.

MIÉRT TÖRTÉNIK EZ A VÁLTOZÁS?

A változás oka, az Európai Parlament 2019/904-es direktívája azon előírása, mely az egyszer használatos műanyagok – közte a szívószálak- felhasználásának csökkentését, ezáltal a műanyag hulladék mennyiségének minimalizálását írja elő.

Habár maga a direktíva gyakorlati alkalmazása 2021 évtől lesz kötelező, felelős gyártóként vállalatunk ennek hamarabbi alkalmazásáról döntött és a felnőtt iható tápszertermékeinket a jövőben szívószál nélkül forgalmazzuk.

A Numil Kft., mely a Danone vállalat része – magának vallja a “One Planet One Health – Egy életünk és egy bolygónk van” küldetést, ennek megfelelően célunk, hogy 2025-ig termékeink csomagolását 100%-ig újrahasznosíthatóvá, újra feldolgozhatóvá vagy komposztálhatóvá tegyük. Ennek egy első és jelentős lépése a szondatápszereinknél bevezetett innovációnk, az OpTri bottle bevezetése volt.

Köszönjük megtisztelő figyelmét és együttműködését! Kérdés esetén, kérjük keressen bennünket bizalommal a Nutricia tanácsadó vonalán: 06-80-223-223

Üdvözlettel,
a Nutricia csapata