Kezdeményezés a téves csatlakoztatások csökkentésére

Az ENFit™ a GEDSA szervezet egy globális kezdeményezésének eredménye, amelyben az orvostechnikai eszközök gyártói és beszállítói világszerte együttműködtek abban, hogy megalkossák az enterális tápláláshoz használt csatlakozók új szabványát, az ISO 80369-3:2016-ot.

Életünk és egészségünk a legfontosabb érték

A betegek számára világszerte bizonyíthatóan súlyos következményekkel járnak a téves csatlakoztatásokból eredő hibák. Ezen alapulva elindult egy kezdeményezés, amely a jövőben meg kívánja szüntetni a téves csatlakoztatás lehetséges kockázatát.

A Nutricia teljes mértékben támogatja ezt a megközelítést, így jelenleg a teljes flocare® portfólió ENFit™ csatlakozókkal van felszerelve. Enterális táplálórendszereink az ENFit™ megoldást kínálják, így csökkentve a vezetékek félrecsatlakoztatásának esélyét.

 

Kérje minden enterális tápláláshoz való orvostechnikai eszközéhez az ENFit™-et

Az ENFit™ lehetővé teszi az enterális tápláláshoz használt csatlakozók egységesítését és szabványosítását. Az ENFit™ nem kompatibilis más eszközök csatlakozóival, ennek köszönhetően kizárja az emberi hiba lehetőségét az egészségügyi ellátás során. Az ENFit™-tel ellátott teljes eszközkészlet gyorsan és egyszerűen összecsatlakoztatható. Azonban az ENFit™ nem csatlakoztatható közvetlen módon más csatlakozórendszerekhez (pl. parenterális, Luer vagy IV rendszerekhez), így a téves csatlakoztatás esélye kizárva.

 

Tegye könnyebbé a munkáját, és biztosítsa betege biztonságát.

 

Nézze meg az ENFit™ csatlakoztathatóságáról szóló videókat

Tekintse meg a videókat és ismerje meg, hogyan használja az átmeneti időszak további csatlakozóit.